Sant Cugat organitza una dotzena d’activitats per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans(02/12/2021 – Redacció/)  

L’Ajuntament i les entitats que formen part de la Xarxa Solidària de Sant Cugat han organitzat una programació d’activitats per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre).

La regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy, ha presentat el programa acompanyada de representants de les entitats Unipau, Amnistia, Pol·len Edicions i Audir.

El programa, que s’allargarà fins al 3 de gener, conté una dotzena d’activitats formades per conferències, taules rodones, xerrades, activitats de música, exposicions… el programa es pot consultar en aquest enllaç: https://santcugat.cat/programa/dia-internacional-drets-humans-2021.

Enguany com a aspecte més destacat es vol treballar el dret d’asil i els drets humans laborals, d’una banda, per sensibilitzar la ciutadania envers la realitat de les persones refugiades així com per promoure un consum més just i responsable que respecti els drets humans, vinculat a la campanya de Nadal. També s’ha dissenyat l’emblema “Sant Cugat, ciutat de drets” per mostrar el compromís de la ciutat amb aquests drets.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Humans. Aquesta data, l’any 1948, es va signar la Declaració Universal dels Drets Humans.

Publicitat