Sant Cugat instal·larà més circuits d’exercici físic a l’aire lliure

(16/11/2021 – Redacció)  

El ple municipal ha aprovat una moció institucional per a l’estudi de la instal·lació de circuits de cal·listènia als barris que encara no tinguin aquesta infraestructura esportiva.

Noi fent cal·listènia

El text acorda que “es doti pressupostàriament la instal·lació d’aquests circuits de cal·listènia” així com “millorar les instal·lacions existents i les futures amb connexió Wifi per tal que els usuaris puguin accedir a vídeos, música, tutorials, app… per facilitar la realització d’aquesta activitat esportiva”.

Publicitat

La cal·listènia és una disciplina d’entrenament que amb el pas del temps està guanyant molta popularitat al món del fitness. Es tracta d’un sistema d’exercici físic basat en moviments musculars i que és adaptable a totes les edats.

D’altra banda, el Ple també ha aprovat una segona moció institucional per celebrar el Dia Mundial de la Infància. Entre altres acords, la moció insta a “treballar amb els Infants i Joves així com amb tots els agents educatius i persones expertes, un programa de reflexió sobre el dret al medi ambient i la ciutat que aporti coneixement i propostes per implantar de forma immediata a la ciutat i sobretot, a l’entorn dels centres escolars”.

Publicitat