Sant Cugat estrenarà autobusos elèctrics articulats de 18 metres a finals del 2022

(15/06/2022 – Redacció)  

Sant Cugat estrenarà nous autobusos elèctrics a finals d’aquest any. Es tracta del model eBus de 18 metres, un autobús articulat amb capacitat per a 110 passatgers.

Ho ha fet públic l’empresa BYD, un dels líders d’aquest sector dels vehicles elèctrics. En concret la comanda ha estat de 4 unitats per part de l’operador de transport públic Moventis que ofereix el servei a Sant Cugat. Està previst que arribin a finals del 2022 i és la primera comanda que rep l’empresa a l’estat espanyol.

Publicitat

Foto: BYD Secures

Jordi Castells, CEO del Grup Moventis i gerent de Sarbus, ha manifestat que han decidit incorporar els models eBus articulats de BYD a la seva flota perquè representen una bona qualitat i relació qualitat-preu, així com uns alts nivells d’autonomia. Amb prop de 500 cavalls de potència, aquests nous busos elèctrics ofereixen una autonomia de 300 km per una sola càrrega.

Aquests autobusos ecològics amb zero emissions, està previst que operin entre l’estació de Can Sant Joan i les principals zones industrials del polígon santcugatenc.

Publicitat