Sant Cugat En Comú Podem fa una crida als partits d’esquerra per actuar en bloc a l’oposició

(6/06/2023 – Redacció)  

Sant Cugat En Comú Podem ha convocat una roda de premsa on ha volgut valorar en fred els resultats de les darreres eleccions, quan ja fa més d’una setmana de la nit electoral. Recordem que la coalició de Comuns i Podem va obtenir dos regidors amb 2.274 vots, prop d’un 6% del total, després de quatre anys fora del plenari.

Publicitat

Tot i que l’aritmètica fa impossible revalidar el pacte de govern, des de Sant Cugat En Comú Podem han fet una crida als partits d’esquerra per actuar en bloc durant aquests quatre anys quan Junts per Sant Cugat busqui acords puntuals.

Per la seva part, Aina Balada també ha valorat la pujada de la dreta a les eleccions i ha demanat establir un “cordó sanitari” amb els dos representants de Vox al plenari santcugatenc.

A deu dies de la celebració en el ple d’investidura d’on ha de sortir el proper alcalde de la ciutat, tots els partits donen per fet que aquest serà Josep Maria Vallès. El que encara està per veure serà si és investit com a candidat de la llista més votada o arriba a un hipotètic pacte de govern que faciliti el govern de Junts per Sant Cugat durant aquests quatre anys.

Publicitat

Feu un comentari