Sant Cugat Creix fa pinya per l’esport de Sant Cugat, davant la crisi del coronavirus

22/03/2020 – REDACCIÓ /

Sant Cugat Creix, la comunitat santcugatenca que agrupa el Club Volei Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Sant Cugat i el Club Junior FC, va difondre un comunicat el passat divendres per demanar als socis, pares i mares dels esportistes un esforç compartit per afrontar l’escenari advers provocat per la pandèmia del coronavirus com a mínim fins al mes de maig, quan els clubs preveuen que podran reprendre algun nivell d’activitat.

clubrugby-santcugat-muralla
Fotografia del Club Rugby Sant Cugat, una de les entitats de Sant Cugat Creix

Demanen un esforç compartit per part dels clubs, tècnics, famílies i administració implicada per ajustar-se a la nova realitat.

Publicitat

Sant Cugat Creix acaba el comunicat assegurant que no només guanyarem a aquest virus que ens colpeja, sinó que “volem creure que en sortirem reforçats com a societat”.

Sant Cugat Creix és una comunitat santcugatenca que agrupa quatre clubs esportius de la ciutat, més de 3.000 atletes, 12.000 familiars i empreses i institucions en un projecte col·lectiu vinculat a l’esport local.

Per prevenir el contagi per coronavirus, fa una setmana es van aturar totes les activitats esportives de Sant Cugat, tant a nivell federat, escolar com amateur.

Publicitat

Feu un comentari