Sant Cugat, amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments

23/11/2019 – REDACCIÓ /
Aquest cap de setmana arriba l’onzena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments. Sant Cugat hi col·labora amb molts voluntaris per recollir els aliments als més de 20 establiments que col·laboren a la iniciativa.

El Gran Recapte és una iniciativa conjunta de tots els bancs dels aliments de Catalunya, que es coordinen per recollir en un únic cap de setmana aliments de primera necessitat. Enguany han demanat sobretot oli, conserves i llet.

Publicitat

Com a novetat destacada, aquest any també es posarà en marxa una prova pilot per substituir les tradicionals “banyeres” (contenidors de cartró) per sacs de tela reutilitzables.

A més es podran fer donacions d’aliments a través del web www.granrecapteonline.com i de les plataformes digitals d’Ametller Origen, Bon Àrea, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Condis, Vimet, Ulabox i Veritas.

Segons dades del Banc dels Aliments, es calcula que un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. L’any passat, el Gran Recapte va recollir més de 4 milions de quilos d’aliments per a la població més vulnerable de Catalunya.

Publicitat

Feu un comentari