Sant Cugat, amb algunes màquines de recollida d’oli usat fora de servei

05/04/2020 – REDACCIÓ /

A les darreres hores els que us hàgiu apropat a llençar el vostre bidonet d’oli usat en un dels sistemes distribuïts pel municipi us haureu trobat que alguns no funcionen. Tenen un avís de l’Ajuntament que indica que estan temporament fora de servei.

Són almenys tres màquines de la ciutat. Les màquines del carrer Abat Armengol – Camí Vell de Sabadell (al costat del pàrquing davant del C.A.P. de Sant Cugat,   de l’avinguda Torreblanca amb carrer Pau Casals, enfront de l’entrada del pàrquing de cotxes del Mercat Torreblanca i la de l’avinguda de la Clota amb Benet Cortada al barri de Volpelleres.

Publicitat

Avinguda Torreblanca amb carrer Pau Casals
Carrer Abat Armengol – Camí Vell de Sabadell
L’avinguda de la Clota amb Benet Cortada

A banda d’aquests sistemes automàtics de recollida d’oli usat, n’hi ha a l’estació FGC de Valldoreix, al Casal de Mira-sol, al Mercat de Mira-sol, al Centre Cívic i Sanitari de la Floresta i al Casal de Les Planes. Aquests últims no tenim constància que estiguin avariats.

Amb les mesures decretades per l’Ajuntament de Sant Cugat arran del decret de l’Estat d’alarma, aquestes màquines són l’única via que tenen els santcugatencs per reciclar l’oli a la ciutat.

Fins que no s’arreglin aquestes màquines, els ciutadans hauran de desar l’oli a casa, ja que els Punts Verds de la ciutat estan tancats al públic.

Publicitat

3 comentaris a “Sant Cugat, amb algunes màquines de recollida d’oli usat fora de servei”

  1. Hola, voldria saber quan tornarà la recollida mòbil de deixalles als quatre cantons, tinc oli usat acumulat i no se que fer-ne. Gràcies

    Respon
    • Hola Cristina, com bé dius, de moment les màquines de reciclatge d’oli usat no estan operatives i no coneixem la data en què tornaran a funcionar. De totes maneres, a partir del dilluns 8 de juny es reprenen altres serveis i per tant, aquest podria ser un d’ells.

      Respon

Feu un comentari