Sant Cugat acomiadarà l’any amb la 2a Cursa del Gall i les Gallines

(17/12/2021 – Redacció/)  

El Club Muntanyenc, juntament amb l’Ajuntament, organitzaran la segona edició de la Cursa del Gall i les Gallines. Aquesta se celebrarà el pròxim 31 de desembre a partir de les 17h i tindrà com a sortida el Pla del Vinyet. El recorregut són uns 5km pels carrers de Sant Cugat i l’arribada serà a la plaça de la Vila (davant Ajuntament).

El regidor d’Esports, FrancescCarol, i el vicepresident del Club Muntanyenc, Fernando Cortizo, han presentat a 2a Cursa del Gall i les Gallines

Enguany i com passa en moltes curses que se celebren el 31 de desembre, es pot anar disfressat i a més, hi haurà un concurs de disfresses. A la vegada els Diables i els Geganters se sumen a la Cursa del Gall 2021. Animaran la sortida i correran l’últim km de la cursa.

Publicitat

Les inscripcions a través de la web es tancaran el dimarts 28 de desembre a les 23:59 i tenen un preu de 14 euros. Qui vulgui inscriure’s fora d’aquest termini ho haurà de fer divendres 31 en l’horari de recollida de dorsals al PAV3 i el preu serà de 17 euros.