Roses esgotades i llibres a domicili, així viu Sant Cugat un Sant Jordi confinat23/04/2020 – REDACCIÓ /

Aquesta diada de Sant Jordi ens deixa unes imatges que contrasten amb els carrers plens d’altres anys, però no per això els santcugatencs estan deixant de celebrar aquest dia. Una mostra són tots els balcons engalanats que es podien veure des de primera hora d’aquest dijous.

Balcó santcugatenc durant el Sant Jordi 2020

També la xarxa s’ha omplert de centenars de fotografies i missatges positius de santcugatencs. Una de les iniciatives ha estat l’acció pública #llibresalaire que anima a tothom perquè aquest dijous surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegeixi en veu alta un fragment del seu llibre favorit, per acabar amb un aplaudiment i cridar el nom de la seva llibreria.

L’Ajuntament de Sant Cugat també ha volgut proposar una sèrie d’activitats per realitzar des de casa que han agrupat sota l’etiqueta #santjordiconfinatstc. 

Des de les llibreries santcugatenques també feia dies que animaven als seus clients a fer comandes i sembla que la crida ha estat tot un èxit. Des del Pati de llibres han agraït a través de les xarxes socials als seus clients totes les comandes que han rebut. Tantes que en alguns casos les hauran d’anar entregant durant els dies posteriors a la diada.

Els propietaris de la llibreria El Celler de Llibres expliquen que la resposta dels seus clients també ha estat literalment meravellosa i que no saben si podran donar l’abast. Afirmen que han rebut més de 400 contactes per Whatsapp i 150 emails. A la vegada que ja fa dies que estan fent jornades ininterrompudes de més de 12 hores per poder arribar a tothom.

Els floristes de Sant Cugat que oferien servei a domicili o de recollida també han agraït les comandes que han anat rebent aquests dies. Per exemple, La Floristeria Moshi del carrer Major havia esgotat totes les seves roses a primera hora del matí. Moltes ja estaven encarregades dies abans i s’han dedicat a fer avui les entregues amb un carro pels carrers de la ciutat.

També les biblioteques de Sant Cugat havien impulsat en els últims dies una iniciativa ben original. Volien crear la biblioteca més gran del món a partir de les imatges que enviessin els seus lectors i sembla que la crida també ha estat tot un èxit. Aquesta és la imatge que han fet pública a les seves xarxes on s’agrupen les biblioteques de tots els santcugatencs

Deixa un comentari