Reforcen el dispositiu policial després que una allau de gent a l’entrada d’una discoteca deixés 6 ferits

11/10/2021 – Redacció

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van reforçar el dispositiu policial la matinada de dissabte a diumenge per evitar massificacions i accidents com el que es va produir la nit abans a les Carpes situades a la carretera de Rubí i on sis persones van resultar ferides després que es produís una allau per entrar a la discoteca.

El divendres a la nit una multitud de joves, unes 4.000 persones, es va aplegar al pàrquing per fer botellot i entrar a la discoteca, que ràpidament va completar l’aforament, que permet un màxim de 1.200 persones. Va ser en la zona de cues per accedir al recinte on es va produir l’allau de gent amb el resultat de sis ferits, quatre dones i dos homes. Un dels afectats –un home- va ser evacuat pel SEM en estat menys greu a l’Hospital Mútua de Terrassa, mentre que els altres cinc ferits van ser lleus i donats d’alta in situ.

Tot i el reforç policial de dissabte a la nit, aquest no va poder evitar que s’acumulés gent a les cues per entrar als locals d’oci nocturn i que es repetís el botellot a la zona de la carretera de Rubí. És més, el diumenge el matí encara era visible les restes del botellot i la brutícia, una imatge que ja es va repetir el cap de setmana passat.

Carretera de Rubí diumenge al matí


Publicitat


.