Quines activitats puc fer aquest Nadal a Sant Cugat i com reservar entrada

(03/12/2021 – Redacció/)  

L’Ajuntament, juntament amb unes 50 entitats, ha organitzat unes 400 activitats per tornar a gaudir del Nadal. Totes tindran el format presencial; les que passin en espais tancats s’haurà de fer amb reserva prèvia d’entrades o bé inscripció a l’accés al recinte i estaran sotmeses a les indicacions del Procicat pel que fa a la prevenció de contagis de Covid19.

nadales-alcarrer
Nadales al carrer l’any 2019

Com fer la reserva?

Des del dijous 2 de desembre està publicada la programació a través de l’Agenda de Nadal online ubicada al web santcugat.cat i també a l’APP Nadal a Sant Cugat. La reserva d’entrades i invitacions es pot fer al web santcugat.cat i l’APP.

Publicitat

Per aquelles persones que tinguin alguna dificultat a l’hora de reservar entrades online, podeu adreçar-vos al Punt d’Informació del Nadal instal·lat a la Casa de Cultura. Tindrà els següents horaris:

  • Del 9 al 23 de desembre, dimarts i dijous, de 16 a 18h
  • Del 27 de desembre al 4 de gener, tots els dies d’11 a 14 h i de 16 a 20 h (excepte el dia 31, només matí i el dia 1 de gener que restarà tancat)

Quines novetats hi ha?

Aquest Nadal, per primera vegada a Sant Cugat, arriba el PARC JOVE de Nadal, un espai que aglutinarà una àmplia programació d’activitats per als i les joves de la ciutat.

Més de 80 activitats de diferents tipus: tallers, reptes, actuacions musicals i teatrals, espais esportius i espais de reflexió per afavorir el pensament crític dels i les joves. En l’organització han participat col·lectius de joves de la ciutat. CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS DES D’AQUÍ.

Publicitat

El Parc Jove anirà instal·lat al parc Ramon Barnils, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Les nits del 2, 3 i 4 de gener hi haurà espectacles i concerts. La instal·lació comptarà amb els següents espais:

– LA CARPA: als matins, es faran activitats d’immersió tecnològica i a les tardes, activitats de música, dansa i teatre.
– EL TALLER: espai de reflexió i creació, al voltant de temes com feminisme, ecologisme o sostenibilitat. La traca final la posarà el primer Torneig de Globus de Sant Cugat.
– EL PARC: jocs d’enigmes i instal·lacions: escapes rooms, geocatching i circuït XtremRace.
– EL BALCÓ: un petit parc urbà amb circuïts de scooters, skates, triaal, rocòdrom i tirolina.
– ESPAI CANTINA: amb foodtrucks i varietat gastronòmica.

cavalcada-reis-santcugat
Cavalcada de Reis 2019

Les cavalcades de Reis també pateixen alguna modificació i Ses Majestats ja no arribaran amb helicòpter. Arribaran a la plaça d’Octavià, el dia 5 de gener a les 18 h. El recorregut també serà nou, passant per carrers prou amples que permetran convocar força gent sense crear aglomeracions i finalitzarà a la plaça de la Vila. Un dels trams del recorregut estarà pensat per a persones amb TEA (Trastorn de l’espectre de l’Autisme) on l’ambient serà més calmat.

Les cavalcades als districtes es mantenen i es consolida el Campament Reial al Claustre, on diversos patges i patgesses recolliran, els dies 3 i 4 de gener, les cartes i desitjos dels més petits. Caldrà demanar cita prèvia per evitar llargues cues i garantir l’èxit d’acollir tothom.

Campament Reial l’any passat

Altres activitats

Enguany tornen l’Envelat, amb 100 activitats, i les Fires de Nadal i Reis, les Cavalcades i els Campaments Reials, la Festa de Cap d’Any, els concerts i els espectacles itinerants, Els Pastorets i el Quinto de Nadal.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DES D’AQUÍ.

santcugat_nadal-envelat
L’envelat durant el Nadal del 2019

La programació es descentralitza

A la vegada aquest any els districtes podran gaudir de múltiples activitats com la Festa del Tió, el l’esperat Quinto Florestà, la tradicional Fira de Santa Llúcia de les Planes, Els Pastorets, a càrrec de Mira-sol Teatre, una matinal de joc i música amb la Lali BeGood a Volpelleres o taller de circ al barri de Sant Francesc-Monestir.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DES D’AQUÍ.