Queixes contra la ZBE i dos expulsats durant l’audiència pública del ple municipal(16/11/2021 – Redacció)  

L’audiència pública del ple municipal de novembre ha estat més crispada de l’habitual per diversos temes que han anat tensant el torn de participació ciutadana al consistori. Un d’ells ha estat, un cop més, les protestes contra la Zona de Baixes Emissions. A les portes de l’Ajuntament es va concentrar un grup de persones de la Plataforma d’Afectats per la Zona de Baixes Emissions per manifestar-se contra la normativa que ha començat a multar als vehicles més contaminants que circulin pel centre a partir d’aquest mes.

Ple del mes de novembre

Durant l’audiència pública, la Policia Local també es va veure obligada a desallotjar a dues persones a petició de l’alcaldessa. Un d’ells va ser Auxilio Ramos, un participant usual del ple, que va voler denunciar el que considerava una manca de llibertat d’expressió a l’audiència pública.

L’Auxilio no va ser l’únic ciutadà que va abandonar el ple acompanyat per la Policia Local. També va ser instar a abandonar la sala de plens en Marcos Rodríguez, que després de la seva intervenció contrària a la ZBE i on demanava més agents de seguretat a la ciutat, va mostrar un missatge polític de suport al jutge Llarena, a qui Junts per Sant Cugat volia nomenar persona non grata la ciutat, i que també incloïa el nom de Vox.

Durant l’audiència pública també van intervenir representants de l’AFA La Mirada, per conèixer els motius del nou retard en la construcció de l’edifici per l’escola.

Publicitat