Queden suspeses totes les celebracions públiques al Monestir

14/03/2020 – REDACCIÓ /

La Parròquia de Sant Pere d’Octavià, seguint les disposicions de les autoritats civils i sanitàries i d’acord amb el darrer comunicat del Bisbe de Terrassa, ha decidit suspendre totes les activitats públiques al Monestir de Sant Cugat fins a nou avís.

En aquesta línia, la Parròquia ha comunicat que suspèn totes les celebracions públiques de l’Eucaristia al Monestir, així com la celebració del Via Crucis de cada diumenge, el rés comunitari del Rosari al temple, les adoracions al Santíssim Sagrament dels dilluns i dijous. També se suspèn tot acte formatiu com la catequesi d’infants, de joves i d’adults, Compass, trobades parroquials o reunions.

Publicitat

Pel que fa a l’atenció de Càritas, es mantindran únicament els serveis ineludibles als més necessitats.

El despatx parroquial només atendrà per telèfon o per correu electrònic els dimarts, dimecres i dijous de 18h a 20h. En cas d’urgència es pot trucar al telèfon 936741163.

Finalment, la Parròquia de Sant Pere d’Octavià està pendent de les darreres instruccions en referència a la possibilitat de tenir el temple obert en algunes hores.

Publicitat

Tot i això, des d’aquesta setmana la Parròquia ofereix l’Eucaristia a través de la seva pàgina web santperedoctavia.org.

Imatge exterior del Monestir de Sant Cugat. Foto: Localpres.

Feu un comentari