Proposem Sant Cugat incorpora a les llistes víctimes de la gentrificació

04/03/2019 – REDACCIÓ /

Proposem Sant Cugat ha treballat la llista electoral de cara a les eleccions del 26 de maig amb persones que han estat expulsades de la ciutat per la gentrificació.

dimitri-lefranc-proposem-santcugat
Dimitri Lefranc, el líder de Proposem Sant Cugat

Segons ha informat la formació en un comunicat, no accepten perdre a ciutadans per motius econòmics. Per aquest motius han decidit incorporar-los a la llista electoral que es presentarà a les properes eleccions de maig.

Publicitat

A més, des de Proposem s’assegura que han intentat incorporar persones de totes les sensibilitats i en especial de les minories de la ciutat.

La formació acaba el comunicat dient que segueix complementant la llista i esperem que la puguin tancar destacades personalitats del món ecologista- animalista i defensors dels drets humans de la ciutat.

La gentrificació fa referència a un procés de transformació social, econòmica i cultural experimentat en un barri que deixa de tenir persones de classe baixa i treballadora per persones de classe mitjana-alta.

Publicitat

Aquests són els deu primers noms de la llista:

 1. Dimitri Defranc
 2. Jordi Company
 3. Souad karmoun
 4. Mai Domínguez
 5. Rosa Cevallos
 6. Elizabhet Mayorga
 7. Roberto Reis
 8. José Modest Santana.
 9. Zoubir Mejdoudi
 10. Antònia Madueño

Pots veure l’entrevista a Dimitri Lefranc i Souad karmoun que va sortir a TV Sant Cugat en el següent enllaç.

1 comentari a “Proposem Sant Cugat incorpora a les llistes víctimes de la gentrificació”

 1. Uy, si esta es okupa. Pero de las que dice que no tiene un duro y cada 6/01 los niños salen con unos pedazo regalos que ya quisieran mis hijos…

  Respon

Feu un comentari