Primera nit de toc de queda a Sant Cugat

26/10/2020 – Tina Forest Illas /

La Policia Local de Sant Cugat ha fet patrulles pels carrers de la ciutat en la primera nit de restriccions de la mobilitat nocturna, en la qual no s’han posat sancions.

FONT: Instagram Policia Local Sant Cugat

Les actuacions s’han centrat, sobretot, en les zones de botellot, en les quals ja s’havia aplicat un reforç policial durant aquests dies en compliment de la moció de suport als sectors de la restauració i l’oci nocturn.

Publicitat

La Generalitat va establir el toc de queda de les 22h de la nit fins a les 6 del matí després que el govern espanyol aprovés l’estat d’alarma a tot l’Estat aquest diumenge.

Els establiments comercials i els del sector de la restauració hauran de tancar al públic a les 21h, així com també els espais públics i les activitats esportives i recreatives. 

Les activitats culturals són les úniques que podran acabar a les 22h, i els assistents podran tornar a casa, excepcionalment, fins les 23h.

Publicitat

Només es podrà ser al carrer entre les 22h i les 6h en alguns casos excepcionals, com per exemple l’assistència sanitària d’urgència o per anar i tornar de treballar amb el corresponent certificat de l’empresa. També es podrà treure a passejar el gos de 4 a 6 de la matinada.

Multes de fins a 6.000 euros

Tot i que aquesta primera nit no s’han posat sancions, l’incompliment del toc de queda es castigarà amb multes que van des dels 300 als 6.000 euros.
A més, també s’ha recuperat el document de declaració d’autoresponsabilitat que ja es va fer servir el passat mes de març.

Feu un comentari