Primera Mostra de Dones Directores als Cinemes Sant Cugat04/03/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns comença la Primera Mostra de dones directores als Cinemes Sant Cugat amb “Revenge”, de la francesa Cralie Fargeat. Un thriller d’acció on una dona es revela contra la cobdícia de tres homes casats.

Mostra-dones-directores-cinemes-santcugat

Dimarts és el torn del documental “Notes al Peu” d’Anna Maria Bofarull, que tracta sobre la memòria històrica de la guerra civil i la postguerra.

Dimecres es pot veure la comèdia dramàtica “Les distàncies”, d’Elena Trapé, que reflexiona sobre la decepció, percebuda des del punt de vista d’un grup d’amics de més de trenta anys.

Publicitat


Dijous la comèdia “Tres solteros y un biberón”, un clàssic de la francesa” Coline Serreau, que tracta de les peripècies de tres homes cuidant un nadó i dels tòpics dels rols de gènere.

El divendres, Dia Internacional de les Dones, tancarà la mostra de dones directores “Sofia” de la marroquina Meryem Benm’Bareck. El drama social premiat a Cannes que explica la història de les dificultats d’una jove embarassada en una relació extra-matrimonial al Marroc.

Les pel·lícules es projecten a dos quarts de vuit del vespre als Cinemes Sant Cugat i tenen un cost de 5 euros l’entrada individual i de 20 euros, l’abonament complet.

Deixa un comentari