Primer tastet de la programació de la Festa Major 2019 de Sant Cugat

07/06/2019 – REDACCIÓ /

Del 27 al 30 de juny Sant Cugat tornarà a estar de Festa Major. La comissió de la Festa Major 2019 proposa  una programació eclèctica, plural i per a tots els públics i edats.

En Música, es tornen a distribuir els plats més forts pels diferents espais de la festa, enlloc de concentrar-los en un únic emplaçament. Alguns destacats:

Publicitat
  • Marinah i Auxili a la plaça Octavià – Espai d’Arrel
  • Tremenda Jauría i Muyayo Rif al parc Ramon Barnils – DesPlaça Jove
  • Guillem Roma, Flamingo Tours, i la salsa de Karamba a la plaça Barcelona – La Taverna.
  • The Killing Hits.

En arts escèniques, la Desplaça Jove recupera la música electrònica i la seva Dance Zone amb Global parties i incorpora un espectacle de dansa Hip Hop amb els Brodas, a més dels habituals concerts; la Tarda d’Arts al Parc al centre de Sant Cugat sorprendrà el públic amb propostes d’alt nivell i es recupera el Cinema a la Fresca projectant Bohemian Rhapsody , també al parc central.

  • L’exèrcit de la llum de la Cia. Brodas Bros , a la DesPlaça Jove
  • Flow Papagayo de la Cia. Mumusic Circus, Petjades amb Cia. Pau Palaus i Antipasti de la Cia. El que ma queda de teatre, seran els espectacles de carrer

Pel que fa al públic familiar, hi haurà oferta cada dia, matí i tarda. Plaça del Coll, Claustre, i Av. Cerdanyola se sumen a intensificar l’oferta per als més menuts. El Racó Infantil de Festa Major al parc Central dobla: dues tardes(dissabte i diumenge) repletes de múltiples activitats. La Festa de l’Esport al Carrer es concentra en dos dies ( també el dissabte al matí) i la Festa de l’Aigua es trasllada a l’entorn de la casa de Cultura.

  • Xics&Roll i el seu Tribut a Bruno Mars al pícnic musical L’Estovallada
  • Música pop amb Orelles de Xocolata, Clown amb La SuperBleda, Back2clasics amb la Cia. Planeta Trampolí, titelles amb Can Ninot, i Cia. Patawa , al Parc Central
  • Animació amb Jaume Barri, canó d’escuma, inflables i jocs d’aigua a la plaça de la Casa de Cultura

Ja han començat els assajos per aprendre a ballar el “Paga-li Joan, el ball del vano i el ram”. Hi ha temps d’inscriure-s’hi fins al 9 de juny. Ho podeu per correu electrònic  o bé directament als assajos als Jardins del Paga-li Joan per les tardes el dimecres i divendres fins al 26 de juny.

Publicitat

APP ‘FMSantCugat’ es podrà trobar disponible, de manera gratuïta, a partir del 17 de juny a Apple Store i Google Play per dispositius Android, Iphone, Ipads i tauletes. L’APP permetrà als ciutadans i ciutadanes tenir la programació en tot moment a la butxaca, de manera itinerant.

La programació completa de la Festa Major es donarà a conèixer el 17 de juny a les 18 hores a la plaça Pep Ventura.

Feu un comentari