Policia Local i Mossos d’Esquadra reforcen la vigilància durant les festes de Nadal

07/12/2019 – REDACCIÓ /

Un any més, Policia Local i Mossos d’Esquadra es coordinaran durant les festes de Nadal per a augmentar la presència dels dos cossos policials en diversos punts de Sant Cugat, especialment les àrees comercials i l’eix de vianants.

Publicitat

L’objectiu del dispositiu Grèvol és prevenir possibles delictes i garantir un bon servei de seguretat a la ciutadania a través de patrulles mixtes. Es volen prevenir els delictes com furts i robatoris, i augmentar la sensació de seguretat tant per als comerciants, com als usuaris dels comerços i de les vies públiques.

La presentació d’aquest dispositiu es va fer el dijous a la plaça del Coll i va comptar amb la presència de la Tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol; el cap de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat, Manel Rodríguez; i l’inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré.

operacio-policia-nadal
Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat

Manel Rodríguez, cap de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat, ha realitzat una sèrie de recomanacions per incrementar la seguretat.

Publicitat

L’operatiu s’allargarà fins al primer cap de setmana de les rebaixes d’hivern i s’ha de destacar que la posada en marxa de l’operatiu Grèvol no anirà en detriment del dispositiu conjunt de Mossos i Policia Local per prevenir robatoris amb força a domicilis.

La Policia Local també ha activat l’operació Neula i Tió per controlar la qualitat en la venda de joguines i ornamentació de Nadal amb l’objectiu de vetllar perquè es compleixi la normativa de seguretat i qualitat europea i nacional.

La Policia Local també durà a terme l’operació Banús de vigilància de la venda ambulant sense permís de productes falsificats.

Feu un comentari