Ple de febrer: presencial, Torre Negra i entitats bancàries

(18/02/2022 – Redacció)   

El ple municipal de febrer se celebra el dilluns 21 de febrer a les 16h. Un ple que com sempre es podrà seguir en directe per TV Sant Cugat. Aquest mes la sessió recupera la presencialitat i l’audiència pública després de dos mesos fent-se telemàtica i sense torn de participació ciutadana.

Ple de novembre 2021

A més s’aprovarà de manera inicial el pressupost municipal i el pla d’emergència en situacions de sequera.

Publicitat

També hi haurà dues mocions institucionals presentades per Ciutadans: El reconeixement, ajuts i benestar social de les persones afectades per la malaltia celíaca i la petició de sumar-se a l’acte “L’hora del planeta” que tindrà lloc el 26 de març.

Junts per Sant Cugat presentarà una moció per millorar l’atenció presencial a la gent gran per part de les entitats financeres. A la vegada demanarà la creació d’una Comissió per definir el Pla d’usos de la Masia de Torre Negra, després que l’equip de govern comprès aquesta històrica masia per 2,8 milions d’euros.

Masia Torre Negra

Els caps de l’oposició també promouran la defensa de les persones treballadores i emprenedores autònomes davant la reforma del sistema de cotització proposada pel govern espanyol.

Publicitat

Abans del ple ordinari se celebrarà un ple extraordinari per la presentació per part del Síndic de Greuges de l’informe d’activitats de l’any 2021.