Ordre d’allunyament per als cinc detinguts que van ocupar una casa a Mira-sol

18/03/2020 – REDACCIÓ /

Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat a TV Sant Cugat aquest dimecres que els cinc detinguts per l’ocupació d’una casa a l’avinguda del Baixador de Mira-sol ja estan en llibertat amb càrrecs i se’ls ha imposat una ordre d’allunyament tant de l’habitatge com del vigilant de seguretat.

imatges-del-seguiment-dels-mossos-desquadra-al-partit-nastic-saragossa-35
Fotografia d’arxiu dels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van intervenir aquest dimarts en una casa del número 169 de l’avinguda Baixador de Mira-sol perquè, segons el cos policial, un grup de persones volien entrar a l’habitatge amb “violència i intimidació” cap al vigilant de seguretat que n’estava custodiant l’entrada. Una actuació que es va saldar amb cinc detencions.

Publicitat

Hores abans d’aquesta intervenció, dues noies van trucar a TV Sant Cugat, per explicar que havien ocupat aquesta casa des de feia 10 anys i que el dijous passat 12 de març, just abans de l’ordre de confinament, els Mossos les van desallotjar.

Segons ens van assegurar, les van treure al carrer en pijama i sense les seves pertinences.

Es van queixar, a més, que els Mossos “s’havien aprofitat de la situació” i que ara estaven dormint al carrer, al cotxe o a casa de familiars. A més, ens van informar que dins de la casa estava la seva documentació, diners, la seva roba, els seus mobles i que no hi poden entrar per recuperar-ho.

Publicitat

La versió dels Mossos sobre el desallotjament del dijous és que agents del cos van desallotjar l’immoble i que el modus operandi del cos policial en aquests casos és intervenir si és té una ordre judicial de desallotjament o si hi ha una alerta per ús de la violència. Els desallotjats i okupes de l’immoble han contradit, però, aquesta versió perquè asseguren que els Mossos d’Esquadra no tenien aquesta ordre judicial.

La intervenció d’aquest dimarts va comptar amb la col·laboració de la Policia Local.

Feu un comentari