Nou servei local d’assessorament a autònoms, comerços i microempreses

31/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d’informació sobre les mesures econòmiques i socials aprovades per fer front a la situació provocada pel coronavirus. Aquest servei d’assessorament va adreçat a autònoms, comerços i microempreses.

L’objectiu és assessorà sobre qüestions com l’ajornament de tributs, els ajuts per a autònoms de la Generalitat de Catalunya, la prestació extraordinària per cessament d’activitat o els Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO). Per fer-ho, es tindran en compte totes les mesures impulsades tant en l’àmbit local com autonòmic i estatal.

Publicitat

Les empreses interessades s’hauran d’adreçar a l’OAE com ho fan habitualment, a través del formulari web o correu electrònic oae@santcugat.cat, i l’equip tècnic els atendrà al més aviat possible.

santcugat-empresa-impacte-coronavirus

Un servei de tramitació d’ERTO a microempreses

A Sant Cugat, igual que moltes poblacions, hi ha empreses que han hagut de plantejar un ERTO per fer front a la forta baixada o fins i tot aturada de la seva activitat econòmica. Amb l’objectiu de recuperar aquesta activitat un cop superada la situació actual i garantir els llocs de treball de les persones contractades, l’OAE facilitarà tant l’assessorament com la tramitació d’aquests tipus d’expedients.

Aquest servei s’oferirà a persones autònomes i microempreses -és a dir, aquelles que tenen menys de deu treballadors- que tinguin la seva seu a Sant Cugat.

Publicitat

Feu un comentari