Nou servei d’assessorament juridicolaboral per als treballadors afectats per la crisi del coronavirus24/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha engegat un nou servei d’assessorament juridicolaboral per a totes aquelles persones que han vist afectada la seva situació laboral per l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del coronavirus. Aquest nou servei especialitzat, que s’ofereix a través de Sant Cugat Feina, atendrà totes aquelles consultes relacionades amb els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) o de qualsevol modificació o extinció dels contractes laborals arran de la crisi.

Segons Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació, “aquest nou servei neix des del consens i amb l’objectiu de donar suport al teixit productiu i de salvar el màxim de llocs de feina. Treballem perquè ningú no es quedi enrere“.

El nou servei forma part del conjunt de 60 mesures del pla de xoc per la reactivació de l’economia local impulsat per l’Ajuntament i complementa altres serveis com el d’assessorament i ajuda en la tramitació d’ERTO per a microempreses o el d’informació i assessorament d’ajuts i subvencions en l’àmbit local, autonòmic i estatal, vehiculats per l’OAE.

Publicitat

Com es pot sol·licitar el servei?

Els treballadors i treballadores interessades hauran de sol·licitar el servei omplint un formulari web a www.santcugatfeina.cat. L’atenció, telemàtica, es farà al més aviat possible per part de l’equip tècnic de Sant Cugat Feina o es derivarà alguna de les assessories externes contractades per l’Ajuntament amb aquesta finalitat, segons la naturalesa de la consulta.Deixa un comentari