Nou número de la revista Sant Cugat Magazine amb una portada solidària

23/04/2020 – REDACCIÓ /

El número d’abril de la revista Sant Cugat Magazine, editada per Televisió Sant Cugat, ja està al carrer. A més amb una portada molt especial realitzada per l’artista santcugatenca Tatiana Blanqué. Blanqué, en aquesta portada, segueix amb la línia que ha estat treballant fins ara, la natura, i l’ha adaptat a la situació actual que ens trobem, el confinament i la crisi sanitària per coronavirus. A més ha utilitzat una eina que ara fem servir tots, les mascaretes. Es tracta d’una portada solidària, ja que l’autora ha posat a la venda l’obra original, anomenada ‘Transpirant natura, transpirem salut’, amb l’objectiu de donar la meitat dels diners a Càritas Sant Cugat.

En aquest número d’abril també hi ha un especial Sant Jordi amb recomanacions literàries i amb un munt d’iniciatives per viure aquesta diada confinats a casa. A més de tota l’actualitat local i seccions de salut, legal, infants, llar, mascotes i molt més.

Recordeu que podeu trobar la revista Sant Cugat Magazine als establiments que actualment es troben oberts i als equipaments municipals, com els centres d’Atenció Primària. A més és gratuïta.

Publicitat

Feu un comentari