Nou dispositiu de Mossos i Policia Local a la zona d’oci de Sant Cugat23/02/2019 – REDACCIÓ /

Els  Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat, coordinats amb l’Àrea Regional de Trànsit, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Rubí i amb la Policia Local de Sant Cugat van començar el passat cap de setmana un dispositiu a la zona d’oci de Sant Cugat per reduir els fets delictius que havien augmentat durant els últims mesos.

dispositiu-mossos-policia-local-oci-sant-cugat
Dispositiu coordinat del passat cap de setmana. Foto cedida pels Mossos.

L’objectiu és augmentar la sensació de seguretat i evitar els fets delictius que durant l’últim mes i mig s’han incrementat: conducció sota els efectes de l’alcohol, intervenció d’objectes perillosos, intervenció de substàncies estupefaents, alteracions de la seguretat ciutadana i prevenció de delictes contra el patrimoni.

El dispositiu que es va iniciar el passat cap de setmana va centrar-se en controls als accessos de les discoteques tant d’entrada com de sortida. Fruit d’aquests controls es van aixecar diverses denúncies: 19 alcoholèmies positives, cinc denúncies per tinença de substàncies estupefaents, dues sancions per conduir sota l’efecte de substàncies estupefaents i una sanció administrativa per falta de respecte als agents de l’autoritat.

Els responsables de Mossos i Policia Local volen mantenir aquest dispositiu fins que es redueixin aquests fets.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari