Nou concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb la mezzosoprano Ana Häsler i el director Marc Moncusí com a convidats

(02/02/2022 – Redacció)   

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat actuarà de nou al Teatre Auditori el proper divendres 11 de febrer a les 20h i ho farà amb uns convidats d’honor: la mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler i el director Marc Moncusí. Es tracta d’un concert que s’hauria d’haver fet el març del 2020 però el confinament va obligar a suspendre’l.

Ara, dos anys més tard, els santcugatencs podran gaudir d’aquest concert únic que agradarà tant als amants de l’òpera com el públic simfònic.

Publicitat

 La mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler
El director Marc Moncusí

En el programa que ens oferirà l’Orquestra Simfònica Sant Cugat hi ha petites joies musicals provinents del món de l’òpera amb obres de Verdi, Mascagni i Dvorák i també obres provinents de sales de concert com el Peer Gynt de Grieg  amb la inclusió de “la cançó de Solveig” per a soprano i orquestra.

Cartell del concert

La santcugatenca Ana Häsler és una mezzosoprano amb una trajectòria internacional que ha actuat en els millors escenaris del món. Pertany a una família d’artistes i és filla del pintor Rudolf Häsler. A més aquest 2022 la mezzosporano compleix 25 anys als escenaris. 

El concert es farà al Teatre Auditori el divendres 11 i també al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt el 20 de febrer. Les entrades ja que poden adquirir al web del Teatre Auditori.

Publicitat