Normalitat al primer diumenge de talls a la rambla del Celler i l’avinguda Cerdanyola

23/06/2020 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge ha estat el primer en què s’han tallat al trànsit  la rambla del Celler i l’avinguda Cerdanyola. La jornada es va produir sense incidències i no va afectar ni als busos ni als veïns que volien sortir o accedir dels seus pàrquings.

Rambla del Celler, tram entre la plaça del Celler i el carrer Francesc Moragas

Està previst que aquests talls es realitzin tots els diumenges, de 9 h del matí a 20h de la tarda. A la rambla del Celler, es talla entre la plaça del Celler (Hotel Sant Cugat), i el carrer Francesc Moragas. El mateix es fa a l’avinguda Cerdanyola, entre el tram del carrer Borrell i l’avinguda Torreblanca. 

Publicitat

La mesura forma part de la nova mobilitat que es vol consolidar a la ciutat i s’implementarà coincidint amb la posada en marxa de l’Anella de Mobilitat Verda.

Segons el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, es tracta de talls puntuals de carrers perquè la ciutadania pugui ocupar i gaudir de l’espai públic de la ciutat.

Aquestes mesures reforcen la posada en marxa de l’Anella Verda, una prova pilot que des del consistori volen que vagi més enllà de garantir el distanciament físic i de potenciar una mobilitat alternativa i sostenible al centre.

Publicitat

L’Ajuntament té previst ampliar aquest model a altres zones del nostre municipi i millorar la connexió ciclista amb altres barris i districtes.

Feu un comentari