Site icon TV SantCugat.cat

Mor un santcugatenc en l’accident d’un planador a Meranges

28/10/2019 – REDACCIÓ /

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a TV Sant Cugat, una persona de Sant Cugat va morir el passat dissabte a la tarda en l’accident d’un planador monoplaça a Meranges (Cerdanya), mentre sobrevolava la zona sud del Puigpedròs. El conductor havia sortit de l’aeroport de la Cerdanya i va perdre la connexió per ràdio quan sobrevolava el Puigpedròs.

Planador accidentat a Meranges, a la Cerdanya

Els Bombers van rebre l’avís a les 17.14 h de l’aeròdrom de la Cerdanya perquè havien perdut la comunicació amb l’aparell.  El cos va activar llavors dues dotacions, una terrestre i una altra aèria, amb efectius dels GRAE Muntanya, que van localitzar l’aeronau una hora després. Els Bombers van poder aterrar a 2.000 metres d’altura, al nord del refugi de Malniu, on han localitzat el cos sense vida del pilot dins el planador.

Publicitat

La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria de la policia catalana, en coordinació amb la Comissió d’Investigació en Accidents i Incidents Aeris d’Aviació Civil, han obert una investigació per conèixer les causes de l’accident.

 

Publicitat

Exit mobile version