Mor en una residència de Sant Cugat l’expresident del Real Zaragoza

16/04/2020 – REDACCIÓ /

El club de futbol Real Zaragoza va difondre aquest dimecres un comunicat per donar condolències per la defunció a Barcelona d’Alfonso Usón San Agustín de 94 anys i president de l’entitat esportiva entre el 1967 i el 1971. Segons el diari As, hauria mort per causes naturals en una residència de Sant Cugat, on va ingressar fa uns mesos.

Fotografia d’Alfonso Usón San Agustín

Alfonso Usón vivía a Sant Cugat des de l’any 1990 després de l’etapa al capdavant del club de futbol aragonès i d’una estada a les Filipines.

Publicitat

Usón va ser testimoni com a president d’una de les millors generacions de futbolistes del club, coneguda amb el nom de “Los Magníficos”. Tot i això, no va poder impedir que el Real Zaragoza baixés a Segona Divisió la temporada 1970-1971 després de quinze anys seguits a Primera.

El Club ha volgut expressar el seu condol a la seva família i els seus cercles pròxims.

Publicitat

1 comentari a “Mor en una residència de Sant Cugat l’expresident del Real Zaragoza”

  1. Descanse en paz Don Alfonso Uson,presidente de nuestro querido Real Zaragoza de mis años mozos,llevo en mi corazón el escudo del león rampante desde que tengo uso de razón y a pesar de la distancia sigo la trayectoria minuto a minuto y deseo que por fin después de unos años calamitosos y por gente como Alfonso,Radomir,Isasi,Cortizo y compañía este año sea el definitivo,un abrazo a sus familiares y mis condolencias tanto al Real Zaragoza como a sus allegados

    Respon

Feu un comentari