Mocions que es presentaran al ple de gener: Fomentar l’esport i aturar Ragull Centre(13/01/2022 – Redacció)  

En el ple ordinari del mes de gener, que se celebrarà el dilluns 24 de gener a les 16h i que es podrà seguir a través de Televisió Sant Cugat, els partits de l’oposició presentaran diferents mocions, algunes d’elles centrades en l’esport.Ciutadans Sant Cugat proposa implementar vals d’esport per a joves per usar-los en instal·lacions de la ciutat. L’objectiu és ajudar el creixement econòmic dels centres esportius de Sant Cugat i augmentar el nombre d’usuaris fent conèixer la seva oferta esportiva.

Seguint aquest raonament, Junts per Sant Cugat presentarà una moció per posar al dia els recursos pressupostaris destinats a la pràctica i promoció de l’esport, acostant-los a la mitjana d’altres ciutats de Catalunya. Segons la formació, el pressupost municipal de l’Ajuntament dedica un 4,7 % de despesa corrent en l’àmbit esportiu, mentre que la mitjana en ciutats de més 60.000 habitants és d’un 6,5%.

A la vegada demanaran al govern municipal consens en temes de desenvolupament urbanístic així com “aturar de forma immediata el desenvolupament del projecte urbanístic de Ragull Centre perquè no té el mínim consens necessari”. Reclamen que el tripartit expliqui a la ciutadania quina ciutat vol. Asseguren que “la ciutadania té dret a saber si el govern preveu un Sant Cugat amb 125.000, 150.000 o 200.000 habitants”.

Junts també presentarà una moció de caràcter nacional en què insta al Govern d’Espanya a que la factura de la llum per aquest any 2022 es mantingui semblant a la del 2018.

 

Publicitat