Miki Núñez i 15 artistes més versionen “Escriurem” per a la campanya ‘Jo em corono’

21/04/2020 – REDACCIÓ /

El cantant terrassenc i eurovisiu, Miki Nuñez, ha reunit a artistes de tot l’estat per a una nova versió d´”Escriurem”, en benefici de la campanya “Jo em corono”, que recapta fons per la recerca, la prevenció i la cura del coronavirus.

MikiNuñez-TVSantCugat
Miki Núlez, durant l’entrevista a Televisió Sant Cugat

La cançó  ha vist la llum aquest dimarts 21 d’abril i va acompanyada d’un videoclip on es reprodueix el procés d’enregistrament de la cançó, que a causa de la situació de confinament actual, ha obligat a tots i totes les artistes a participar des de casa seva.

Publicitat

Els artistes que acompanyen Núñez en aquesta aventura són Natalia Lacunza, Els Amics de les Arts, Alba Reche, Judit Neddermann, La Pegatina, Suu, Blaumut, Sey Sisters, Sara Roy, Lildami, Bely Basarte, Cesk Freixas, Maren i dos grups que compten amb membres de Sant Cugat, Doctor Prats i Buhos.

“Escriurem” és una cançó que amb més de 10 milions de reproduccions a plataformes digitals d’ençà que va ser editada el passat setembre i, segons ens va confessar el mateix Miki Núñez en una entrevista recent, és la més emotiva del seu darrer disc, Amuza, perquè, a més de la lletra, hi van participar els seus 14 millors amics i el seu germà.

La cançó s´ha convertit en himne d´esperança i ha passat a formar part de l’imaginari popular on associacions veïnals, sanitàries, escolars i corporatives l’han adoptat per tal de motivar a tots els col·lectius a seguir endavant i mirar el futur de forma positiva.

Publicitat

La iniciativa s’emmarca dins les accions de la campanya #JoEmCorono, que té com a objectiu captar fons per a la recerca en relació amb el coronavirus que es desenvolupa des de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, l’Hospital Germans Trias i l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa. La recerca compta amb un ampli equip d’investigadors, liderat pel Dr. Bonaventura Clotet, que estan treballant principalment en dues línies: l’estudi clínic per la prevenció i tractament de la Covid-19 i el desenvolupament d’una vacuna pionera mundialment. 

Tots els beneficis que es derivin de la distribució digital de la cançó aniran directament a finançar aquests dos projectes de recerca.

Feu un comentari