Mig centenar de persones assisteixen a la jornada d’adopcions del Cau Amic

18/11/2019 – REDACCIÓ /

L’Associació protectora d’animals, El Cau Amic, va organitzar aquest dissabte una nova jornada d’adopcions a l’Hípica Can Caldés. Sota la crida “Vine i fes realitat els seus somnis, adopta un company de vida”, l’associació va fer desfilar més de trenta gossos a la coneguda hípica de l’avinguda de les Corts Catalanes.

Publicitat

El Cau Amic també va informar sobre els gats que tenen en diferents cases d’acollida.

El Cau Amic va fer una crida fa uns mesos demanant ajuda per afrontar el deute que acumulava amb diferents veterinaris, però a dia d’avui, el Rafa García ens ha confirmat que aquesta situació ha millorat.

Més de 60 persones es van acostar a la Hípica Can Calders, que va cedir les seves instal·lacions de forma desinteressada. Tot i l’interès de molts dels assistents, les adopcions no es realitzaven aquell mateix dia per evitar adopcions impulsives. La organització va entrar en contacte amb nou persones interessades en adoptar gossos i dues interessades en gats. Ara, resta que l’associació realitzi les entrevistes amb les famílies i al llarg de la setmana s’aniran formalitzant les adopcions. La primera d’elles es produirà aquest mateix dimecres.

Publicitat

Durant aquesta jornada també va sorgir una nova llar d’acollida.

Si no us vau poder apropar a la jornada d’adopció, podeu estar informats sobre els gats i gossos que resten en adopció a través de Televisió Sant Cugat i la revista Sant Cugat Magazine, mitjans col·laboradors amb aquesta associació protectora d’animals.

Feu un comentari