Més de 3.500 persones han passejat pel camí de Can Borrell, tot i l’estat d’alarma

09/04/2020 – REDACCIÓ /

El Parc de Collserola ha informat que més de 3.500 persones han passat pel camí de Can Borrell des de l’inici de l’estat d’alarma. Només des del 14 de març i fins al 31 de març s’han saltat la prohibició i l’ordre de confinament 2.807 persones. La comissària per l’Emergència Climàtica i Regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó, ha anunciat aquesta dada a les xarxes socials i ha fet una crida als santcugatencs perquè ens quedem a casa.

A les portes de les vacances de Pasqua, la regidora Gordó ha explicat que “al Parc de Collserola hi segueix entrant gent i, fins i tot, entre 400 i 500 persones en algun dia concret i ha recordat als santcugatencs que “no es pot anar ni a Collserola ni al bosc ni enlloc que no sigui estrictament necessari”.

Publicitat
Fotografia vora el camí de Can Borrell. Wikipedia.

A més, segons dades del Parc de Collserola, durant el cap de setmana passat, 4 i 5 d’abril, s’han localitzat 762 persones: 283 persones el dissabte i 479 persones el diumenge.

L’Ajuntament de Sant Cugat ha informat que agents de la Policia Local de Sant Cugat i Agents Rurals patrullaran per la zona i, sobretot, entre les 13:00 i les 17:00, quan es produeixen més sortides i ha recordat que incomplir aquesta ordre de confinament pot comportar multes d’un mínim de 100 euros.

Publicitat

El 15 de març, inici oficial de l’estat de l’alarma, l’Ajuntament de Sant Cugat va tancar l’accés a Can Borrell després de veure com molts ciutadans incomplien l’ordre de quedar-se a casa i sortien a passejar aquell mateix diumenge al matí.

Les mesures de confinament decretades amb l’estat d’alarma volen prevenir el contagi per coronavirus i evitar el col·lapse de les nostres unitats de cures intensives (UCIs) i hospitals.

Feu un comentari