Més de 100 persones caminen per la lluita contra l’Alzheimer a la II MemoryMarxa

(08/11/2021 – Redacció)  

Més de cent persones han participat en una caminada solidària oberta a tothom per recaptar fons per a la lluita contra l’Alzheimer. Es tracta de la segona edició de la MemoryMarxa, que va començar a organitzar-se el 2019 i que després del parèntesi de la COVID s’ha reprès aquest 2021. La caminada va sortir del parc de Can Vernet i la va organitzar l’Associació Familiars d’Alzheimer Vallès Occidental.

Publicitat

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

 

El regidor de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, el regidor de Seguretat Ciutadana i Esports, Francesc Carol i Anna Fitó, presidenta AFA-VO

 

La segona edició d’aquesta caminada va comptar amb tres itineraris, que s’adaptaven a les possibilitats de cada participant i la sortida va anar a càrrec del regidor de Seguretat Ciutadana i Esports, Francesc Carol. Els organitzadors van destacar que en aquesta segona edició oberta a tothom van participar molts membres de l’entitat però també gent no vinculada a l’AFA que van col·laborar en la lluita contra l’Alzheimer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La 2a MemoryMarxa ha aconseguit recaptar més de 1.500 euros, que es destinaran als fons de l’Associació Familiars d’Alzheimer Vallès Occidental. Una associació que porta més de 20 anys oferint orientació i suport als cuidadors de malalts d’Alzheimer a la nostra comarca.