L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix dos nous concerts del Cicle de Música de Cambra

13/02/2019 – REDACCIÓ /

Aquest cap de setmana els seguidors de la Música de Cambra han tingut una doble cita amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a Sant Cugat i Vilassar de Mar.

Música-Cambra
Foto del concert del passat dissabte

Els dos concerts han anat a càrrec de la formació dels músics de cambra de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat que en aquesta ocasió amb comptat amb la participació de Raül i Hèctor Pérez a l’oboè i Albert Muñoz al fagot.

Publicitat

Els concerts van tenir lloc dissabte a l’Aula Magna de l’Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat i diumenge a la Sala Roser Carrau de Vilassar de Mar, on van oferir un repertori de peces de música barroca, escrita entre el 1600 i 1750, l’any en què va morir Johann Sebastian Bach. És música fresca, de caràcter alegre, amb dues característiques fonamentals: el “baix continu” i els concerts amb instruments solistes.

El repertori del concert comprèn el concert de Brandeburg en Sol Major número 3 de Bach , el concert per a dos oboès i orquestra en C Major, de Tomaso Albinoni i el concert en Sol menor per a fagot i orquestra d’Antoni Vivaldi.

Publicitat

Feu un comentari