L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i Televisió Sant Cugat, junts per la difusió de la cultura13/10/2021 – Redacció

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i Televisió Sant Cugat han renovat un any més el seu conveni de col·laboració per fer difusió i promoció de la cultura de la nostra ciutat. L’acord s’ha fet oficial amb la signatura del conveni per part de la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, i del director de TV Sant Cugat, Romà Ventura.

El director de TV Sant Cugat, Romà Ventura, i la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós

Televisió Sant Cugat va oferir en directe un any més l’acte de presentació de la nova temporada de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i tornarà a fer un seguiment dels seus concerts en una temporada on l’orquestra presenta un ampli catàleg de concerts en diferents espais i formats.

Tindrem les tradicionals actuacions amb més de 50 músics a dalt de l’escenari amb Les estacions de Vivaldi, la 5a Simfonia de Beethoven o el tradicional concert de Valsos i Danses o de Sant Jordi. Molts d’ells es podran veure a Sant Cugat però també a altres localitats com Vilassar de Mar o Reus.

El director de TV Sant Cugat, Romà Ventura, la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós i Josep Ferré, director de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

El proper concert de l’Orquestra serà Les estacions de Vivaldi el pròxim 30 d’octubre al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Publicitat
.