L’Orquestra Simfònica Sant Cugat acomiada l’any amb el concert de Valsos i Danses

(24/12/2021 – Redacció/)  

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat acomiadarà l’any amb el concert de Valsos i Danses el dilluns 27 de desembre a les 20h al Teatre Auditori. Es tracta d’una proposta molt arrelada de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat per les festes de Nadal. Està inspirada en el concert de Cap d’Any que se celebra a Viena ininterrompudament des de 1941, i que és seguit arreu del món per milions de persones a través del televisor.

La formació simfònica santcugatenca, dirigida per Josep Ferré, interpretarà peces de Johann Strauss (1804-1849) i de Johann Strauss Jr.(1825-1899), i també l’obertura “La Gazza ladra” de Gioachino Rossini (1792-1868), “Pizzicato”, del ballet “Sylvia” de Léo Delibes (1836-1891), i la dansa hongaresa núm. 5 de Johannes Brahms (1833-1897).

Publicitat

Concert de Valsos i Danses

Com ja és tradició, en aquest concert s’interpretarà una suite de Salvador Brotons, que inclou vuit nadales: “A vint-i-cinc de desembre”, “El petit vailet”, “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Sant Josep i la Mare de Déu”, “A Betlem me’n vull anar”, “L’Àngel i els pastors” i “El cant dels ocells”. La suite té un final brillant que recorda la sardana “La Santa
Espina”.

No tot surt al programa en aquest concert nadalenc de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, ja que hi haurà uns quants “gags” proposats pels mateixos músics, i uns quants bisos.

Com cada any, amb aquesta proposta, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat farà una petita gira per diferents ciutats catalanes. Els concerts previstos són els següents: el 19 de desembre a l’Auditori de Cornellà, el 27 de desembre al Teatre-Auditori Sant Cugat, el 29 de desembre al Teatre Fortuny de Reus, l’ 1 de gener al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt i el 2 de
gener al Teatre municipal de Montcada i Reixac.

Publicitat