L’Olimpyc Floresta cau als setzens de la Copa de Catalunya contra el Club Natació Sabadell

(23/03/2022 – Redacció)  

El primer equip de l’Olimpyc Floresta ha caigut eliminat als setzens de final de la Copa de Catalunya en un partit únic amb el Club Natació Sabadell. Els florestans es jugaven la classificació al seu camp contra un equip d’una categoria superior. Un partit que es va poder seguir en directe per TV Sant Cugat.

Moment del partit entre l’Olimpyc Floresta i el Club Natació Sabadell.

La primera meitat del partit va estar molt igualada i els florestans fins i tot van aconseguir empatar el partit després que els de Sabadell s’avancessin. Però dos gols més del Club Natació Sabadell en els darrers vint minuts van deixar el marcador final d’1 a 3 que deixa fora de la Copa als florestans.

Publicitat

El partit es va celebrar al pavelló de Can Llobet a la Floresta

L’Olimpyc ha fet un bon paper en aquesta competició en la qual havia superat les eliminatòries prèvies imposant-se al Sant Quirze del Vallès Futsal 0-9, al Futsal Terrassa Les Saveurs 1-3 i a La Union Santa Coloma, un conjunt de categoria superior, per un contundent 6-2.

Els florestans se centraran ara a la lliga de la tercera divisió de futbol sala grup 2 on encadenen tres victòries consecutives i ocupen la sisena posició a la taula.

Aquí podeu veure el partit complet: 

Publicitat