L’exalcaldessa Carmela Fortuny (Junts per Sant Cugat) no es presentarà a les primàries per ser candidata a l’alcaldia

(07/12/2021 – Redacció/)  

L’exalcaldessa i actual portaveu del grup municipal Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha comunicat que no es presentarà a les primàries de Junts per Catalunya per optar a ser la candidata a l’alcaldia de Sant Cugat per les eleccions municipals de 2023.

Carmela Fortuny, Junts per Sant Cugat

Fortuny ha explicat que no vol “competir amb els seus companys” i creu que “és el millor pel projecte donada la situació actual“. Els regidors de Junts per Sant Cugat, Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès, han manifestat la seva intenció de ser candidats a l’alcaldia pel partit de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals de 2023. D’aquesta manera el partit farà primàries a principis del 2022 i d’aquí sortirà el candidat definitiu de Junts.

Publicitat

Davant d’aquesta situació, l’exalcaldessa ha lamentat que no hi hagi “una candidatura única” i ha recalcat que “pel bé del partit i de la ciutat vull dedicar l’energia al projecte i no a competir amb els meus companys“.

Tot i la seva renúncia a liderar la candidatura per les municipals, Carmela Fortuny creu que “Junts per Sant Cugat és l’alternativa al caos del govern actual” i de moment seguirà treballant com a regidora del grup municipal.

Publicitat