L’espectacle futurista de dansa urbana dels Brodas Bros protagonista de l’encesa dels llums de Nadal

(01/12/2021 – Redacció/)  

Més d’un centenar de santcugatencs de totes les edats es van reunir dimarts 30 de novembre a la tarda per gaudir de la festa de l’encesa de llums de Nadal. Tot i que la il·luminació nadalenca està oberta des de divendres 26, l’acte oficial es va fer aquest dimarts. La companyia internacional de dansa urbana Brodas Bros va oferir l’espectacle ‘Exèrcit de la llum’ on la música i la llum van ser els autèntics protagonistes. Aquest particular “exèrcit” està format per 6 ballarins i el vestuari està format per llums led. Els ballarins i la llum ballen al ritme de la música urbana i la seva missió és il·luminar el públic del carrer, portant il·lusió i energia.

La companyia Internacional de dansa urbana Brodas Bros va oferir l’espectacle “Exèrcit de la llum” Foto: Lali Puig

Un cop va acabar l’espectacle van ser els mateixos ballarins dels Brodas Bros els encarregats de fer el compte enrere per encendre els llums. A la vegada, i com és ja tradicional, hi havia una xocolatada popular.

Publicitat
Moment de l’encesa dels llums de Nadal Foto: Lali Puig

 

Foto: Lali Puig

La ciutat compta enguany amb un total de 347.066 punts de llum, distribuïts per tot el territori, una xifra que representa un 39,82 % més que l’any 2020. Tenen un cost de 96.620,32 €. Tot i les noves adquisicions i l’ampliació del radi d’acció, enguany la despesa suposa un 45,4% menys respecte de l’any anterior (177.000 €).

Foto: Lali Puig

 

Publicitat