L’escriptor americà Douglas Kennedy presenta la seva última novel·la a Sant Cugat

07/10/2021 – Redacció

L’escriptor americà Douglas Kennedy ha decidit presentar la seva última novel·la a Sant Cugat, concretament a la sala el Siglo del Mercantic. Es tracta de la seva última novel·la, “Isabelle por la tarde”, una obra situada al París dels anys 70. L’acte ha estat organitzat per la llibreria Paideia.

Presentació del llibre de Kennedy al SigloLa darrera novel·la de Douglas Kennedy indaga en el laberint de la infidelitat i està protagonitzada per Isabelle, una atractiva dona 14 anys més gran que l’altre protagonista, el Sam. A més ella està casada i té una gran experiència en el camp amorós.

Publicitat

L’autor ha confessat que el seu segon divorci ha estat la font d’inspiració per escriure aquest últim llibre però avisa, no és la seva història.

Douglas Kennedy amb el seu últim llibre “Isabelle por la tarde”


Douglas Kennedy va néixer a Nova York en 1955 i ha residit gran part de la seva vida al Regne Unit. Va començar la seva carrera literària escrivint teatre i literatura de viatges.

És autor de catorze novel·les de gran èxit internacional, traduïdes a més de vint llengües i amb disset milions d’exemplars venuts. Les seves novel·les més aclamades són ‘A la recerca de la felicitat’ , ‘La simfonia de l’atzar’ i ‘La vida comença avui’.

Publicitat

.