L’escola Viaró serà l’any 2020 seu de la trobada internacional més gran sobre educadors de nois

09/07/2019 – Josep Lluís Silva

Una delegació de Viaró Global School de Sant Cugat ha presentat als delegats de la International Boys’ Schools Coalition (IBSC) el lema i les guies principals de la IBSC Annual Conference 2020 que acollirà el mes de juliol de 2020 a les seves instal·lacions.

David Amstrong, director executiu d’IBSC, organització formada per més de 260 col·legis de nois d’arreu del món i que treballa per millorar l’educació i el desenvolupament dels estudiants al llarg de la seva etapa escolar, s’ha mostrat impressionat pel pla de treball presentat pel col·legi.

Publicitat
Foto_Viaró Global School acollirà la IBSC Annual Conference 2020
Delegació de Viaró amb els representants de l’IBSC Annual Conference

“Estem entusiasmats perquè Viaró aculli la trobada global d’educadors de nois per primera vegada a l’Europa continental. Els assistents engloben tot tipus de col·legis públics, privats, laics i religiosos”, ha explicat Armstrong. “Tant de bo serveixi per mostrar al món els avantatges d’aquest tipus d’educació”.

D’altra banda, Miguel Dionis, cap d’estudis de Viaró Global Scool i membre del board of trustees de la IBSC ha explicat que, “és un honor per a nosaltres organitzar la IBSC Annual Conference, un punt de trobada que ofereix l’oportunitat perfecta per fer dels alumnes millors homes en el futur. És una oportunitat per debatre i compartir les millors pràctiques educatives de tot el món”.

L’acte (Boys, Communities and the Future) posa de relleu la importància de la cooperació de tota la comunitat educativa.

Publicitat

En la IBSC Annual Conference de 2019, que ha tingut lloc a Canadà, han participat escoles d’Estats Units, Canadà, Regne Unit, Irlanda, Índia, Japó, Austràlia, Nova Zelanda, Sud-Àfrica i Espanya.

Des de la seva fundació el 1995, IBSC celebra conferències globals i esdeveniments regionals que reuneixen a centenars de professionals de 10 països dels 5 continents i que es focalitzen en temes com la salut, el benestar, la tecnologia, la formació del caràcter, l’art, l’esport, entre d’altres, orientats tots ells a l’educació dels nois d’arreu del món.

Feu un comentari