L’escola Santa Isabel posa a disposició dels alumnes tauletes perquè puguin seguir estudiant

24/04/2020 – REDACCIÓ /

L’escola santcugatenca Santa Isabel i la seva AMPA han comprat 16 tauletes per lluitar contra la bretxa digital en l’alumnat i amb l’objectiu que tots els seus alumnes puguin seguir el curs escolar des de casa. Amb aquesta acció l’escola vol que tots els alumnes del centre puguin seguir el curs acadèmic des de casa, virtualment, mentre les escoles siguin tancades i tal com ha indicat el Departament d’Educació.

16 tauletes comprades per l’escola Santa Isabel de Sant Cugat

L’escola Santa Isabel, la seva AMPA i l’Ajuntament de Sant Cugat han col·laborat i treballat conjuntament per poder oferir la connectivitat necessària a tots els alumnes que ho necessiten. Per a això l‘escola ha coordinat la compra de tauletes per part de l’AMPA, la cessió per part de l’Ajuntament de targetes SIM amb Internet per a obtenir connexió amb les tauletes i la programació d’aquestes amb les aplicacions i plataforma de l’escola.

Publicitat

El centre escolar ha volgut destacar que “la solidaritat i el treball en equip té el seu èxit“. A més ha afegit que “a l’escola tenim la gran sort de treballar estretament amb l’AMPA, per estar al costat de totes les famílies“. Per acabar han volgut agrair la implicació de l’AMPA i de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Feu un comentari