Les residències de gent gran de Sant Cugat reben més material de protecció

03/04/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat, a través del seu departament de Treball, Afers Socials i Famílies, han entregat durant els darrers dies més material de seguretat entre les residències de gent gran de Sant Cugat, per tal de repartir-la entre les persones usuàries i el personal d’aquests equipaments. Aquest material consisteix en mascaretes, guants i bates sanitàries.

La tramesa de la Generalitat, que va arribar aquest dilluns, ha consistit en 980 mascaretes homologades, 196 bates, 588 mascaretes quirúrgiques i 500 parells de guants protectors. Per la seva banda, l’Ajuntament ha repartit aquesta setmana 460 mascaretes i 50 pantalles protectores. Les dues administracions treballen per tal que el material arribi a totes les residències i de manera repartida en funció de les necessitats.

Publicitat

L’Ajuntament, per la seva banda, continua comprant material i també repartint aquell cedit de manera desinteressada per part d’entitats, empreses, persones a títol individual. L’equip de govern segueix buscant proveïdors que garanteixin l’homologació del material i l’agilitat en l’entrega.

La regidora de Salut Gemma Aristoy, ha volgut agrair la tasca de totes les persones voluntàries que aquests dies estan fent mascaretes: “Volem agrair la dedicació de totes i tots els voluntaris que han contactat amb l’oficina de voluntariat i estan elaborant mascaretes. Malgrat que no siguin eficaces, al 100% la tasca comunitària és important i imprescindible en moments com aquest“.

Publicitat

Feu un comentari