Promo banner TVSC

Les piscines municipals obriran al juliol amb aforament limitat27/06/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha informat aquest divendres que a partir de l’1 de juliol obriran les piscines municipals del Parc Central i La Floresta amb aforament limitat pels efectes de la pandèmia de la COVID-19 i per establir mesures de seguretat que evitin la propagació d’aquest virus.

Onada-Calor-Piscines-municipals
Fotografia de l’Ajuntament d’una de les piscines municipals

L’aforament màxim serà del 75% per garantir la distància de seguretat d’1,5 metres entre els usuaris (Parc Central: aforament 275 persones –sobre el màxim de 370- i La Floresta: aforament 149 persones –sobre el màxim de 199).

Nous webs per fer les reserves i evitar cues

A més, una de les novetats d’enguany serà la posada en marxa de dos dominis web per oferir la possibilitat als usuaris de reservar i/o pagar l’entrada (puntual, abonaments de 10 i 20 banys i abonaments familiars) per accedir a les instal·lacions sense fer cues: www.pmparccentral.cat / www.pmlafloresta.cat, que estaran operatius a partir del dimarts 30 de juny. Les entrades també es podran comprar, com és habitual, a les taquilles de les piscines.

Paral·lelament, es reformularà el servei de neteja perquè es faci de forma continuada (no en tancar les instal·lacions, com es feia els anys anteriors) i es posarà especial èmfasi en la desinfecció de superfícies amb molts contactes (poms de portes…). A més, es contractaran dos vigilants més –un per a cada piscina- per ajudar a reduir aglomeracions i recordar als usuaris la necessitat de respectar la distància d’1,5 metres de seguretat.

Publicitat

Roel Pizza


També s’oferirà als usuaris gels hidroalcohòlics, serà obligatori l’ús de mascaretes i s’establiran circuits de circulació de persones per minimitzar al màxim possible el contacte. A més, també s’eliminaran els abonaments en paper i només caldrà ensenyar el carnet d’identitat per accedir a les instal·lacions amb la modalitat d’abonament que s’hagi pagat. Finalment, enguany tots els usuaris que vulguin accedir a les piscines s’hauran d’identificar amb el seu carnet d’identitat per facilitar la cerca de contactes en cas de produir-se algun contagi. Tot aquest paquet de mesures preventives i de control es podrien veure parcialment modificades per adaptar-se al pla sectorial que pròximament pugui aprovar la Generalitat per aquest tipus d’instal·lacions. 

Horari de les piscines

Les piscines estaran obertes fins al 31 d’agost i l’horari serà el següent:

Juliol: d’11 a 20 hores (entre setmana) i d’11 a 19:30 hores (caps de setmana i festius)

Agost: d’11 a 19:30 hores (entre setmana) i d’11 a 19 hores (caps de setmana i festius).

En cas d’onada de calor (en fase elevada de “risc 3”) es mantindrà com l’any passat la gratuïtat de l’entrada a les piscines als usuaris de Sant Cugat, tot i que enguany s’establiran torns de rotació de 2 hores.

Deixa un comentari