Les obres de l’avinguda cerdanyola acabaran a principis del 2020

23/10/2019 – Josep Lluís Silva/

Les obres de l’avinguda Cerdanyola havien d’estar acabades a finals del mes d’octubre, però la seva complexitat ha endarrerit el projecte. Els laterals estaran acabats per l’inici de la campanya de Nadal, concretament abans del 5 de desembre, però la part central es demorarà encara una mica més.

obres-avinguda-cerdanyola-2020
Operaris treballant a les obres de l’Avinguda Cerdanyola

Les obres de l’avinguda Cerdanyola per transformar-la en un espai per a vianants s’està convertint en projecte interminable per alguns comerciants i veïns d’aquest carrer. Les obres, que van començar a l’abril, haurien d’haver estat enllestides a finals d’octubre, però a causa de la complexitat de l’obra, el projecte encara estar per finalitzar. Un altre problema que ha retardat el projecte ha estat la dificultat per aconseguir la pedra del paviment perquè el ritme de subministrament és lent i aquesta ve d’Argentina.

Publicitat

Les voreres enllestides el 5 de desembre

Els laterals estaran acabats abans del 5 de desembre coincidint amb la campanya de Nadal i per tant els vianants podran circular sense dificultats. S’ha acordat que durant el període nadalenc se seguirà treballant, però en una zona molt reduïda i en un horari també reduït (fins a les 17 h) per minimitzar les molèsties al veïnat i als comerciants. La previsió de l’empresa que subministra la pedra és que el material que falta arribi entre finals de novembre i principis de desembre, de manera que els treballs es puguin acabar a principis del 2020.

Sense un pla específic d’escombraries

Una de les qüestions que es plantejarà a la nova avinguda Cerdanyola és la ubicació de les escombraries.

Abans de les obres, el carrer disposava d’una sèrie de contenidors soterrats, però el nou projecte sembla que no inclou aquest tipus de contenidors.

Publicitat

Els veïns es pregunten ara quina solució aporta tant l’Ajuntament com l’AMB, que és qui gestiona aquest projecte. Sobre la taula hi ha dues propostes: o la recollida porta a porta o tornar als clàssics contenidors i ubicar-los a les cruïlles.

Feu un comentari