Les escoles de Sant Cugat ajuden als alumnes a seguir el curs a casa amb activitats educatives

29/03/2020 – REDACCIÓ /

Les diferents escoles de Sant Cugat, concertades, públiques i privades, estan proposant als seus alumnes diferents activitats per ajudar-los a seguir el curs i viure millor el confinament necessari per reduir el nombre de contagis per coronavirus i no col·lapsar el sistema sanitari. Proposen activitats i les difonen a través de les seves xarxes socials. Algunes, fins i tot, van un pas més enllà i proposen classes online.


Publicitat

L’escola Santa Isabel està proposant als seus alumnes diferents reptes. Un d’aquests és dibuixar l’arc de Sant Martí i difondre el dibuix a les xarxes per comunicar al món que tot anirà bé.

escoles-santcugat
Fotografia d’arxiu d’un centre educatiu

L’escola privada Europa Internacional School ha anunciat a la seva pàgina web que seguirà oferint les classes de manera virtual a través de les seves plataformes i per videoconferència.

Publicitat

A més, un dels seus professors ha proposat un repte al seus alumnes.


El mestre de l’escola Ciutat Alba, Jordi González, ha proposat als alumnes de Primària en un programa de Catalunya Radio fer un safari fotogràfic des de casa. Els ha proposat buscar i fotografiar cinc elements relacionats amb les matemàtiques, la llengua, l’anglès, el medi natural i l’art sense sortir de casa.

L’Escola L’Olivera ha explicat el conte “Pingüinauta, la gran aventura cap a la lluna”, a través de les seves xarxes socials i ha demanat als seus alumnes que facin un dibuix per tornar a l’escola.

L’escola Avenç ha proposat als seus alumnes a la seva publicació digital moltes propostes per fer a casa de diverses temàtiques com les matemàtiques, recursos tecnològics, música, escacs, lectura, etc.

L’escola La Farga està proposant activitats als seus alumnes i n’està difonent els vídeos sobre aquestes iniciatives, com aquesta recepta de cuina.

El Col·legi Pureza de Maria envia encàrrecs de plàstica als seus alumnes de primària.

Segons informa a la seva pàgina web, l’escola privada Agora Sant Cugat International School, està oferint les classes a través de l’Online Learning Service que ha posat a disposició dels alumnes durant el confinament.

L’escola infantil del col·legi Viaró està enviant activitats a casa dels seus alumnes perquè les treballin amb els seus pares.

L’escola infantil Magnòlia també envia als seus alumnes cada dia activitats per fer a casa.

L’escola Happy Way, que té un centre a Sant Cugat, també proposa activitats des de les seves xarxes socials.

I ha enviat un missatge optimista i ple d’esperança a les seves xarxes.

Igual que els mestres de l’Escola Pi d’en Xandri i l’equip docent de l’escola Pins del Vallès , que han enviat energia positiva als seus alumnes per superar millor el confinament d’aquests dies.

https://twitter.com/EscolaPiXandri/status/1243177625641717760

Aquest ha sigut un recull de les darreres activitats i iniciatives impulsades per les escoles de Sant Cugat per ajudar als seus alumnes a seguir el curs i viure millor el confinament necessari per reduir el nombre de contagis per coronavirus i no col·lapsar el sistema sanitari.

Feu un comentari