Les entitats de la ciutat escalfen motors aquest cap de setmana pel 8-M

(02/03/2022 – Redacció)   

Les entitats i organitzacions de la ciutat ja estan escalfant motors pel 8 de març, Dia de la Dona. Aquest cap de setmana comencen les primeres mobilitzacions organitzades pel Comitè Feminista de Sant Cugat. Aquest divendres es farà la primera acció. Es tracta d’una performance de 12 hores a la plaça d’Octavià per visibilitzar el treball a la llar, un dels temes centrals d’aquest 8M.

El dissabte totes les activitats el Comitè  es faran al parc de Can Vernet. S’ha organitzat una jornada amb torneig de futbol no mixta, a una taula rodona titulada “Qui cuida les que cuiden?” i una xerrada sobre les xarxes socials i la pressió estètica. A la vegada hi haurà un vermut musical, dinar, ballada popular, micro obert, sopar i concerts.

Publicitat

El mateix comitè estarà present dilluns la Marxa de Torxes que tindrà lloc a Terrassa a les 19h i el dimarts a la Manifestació del 8M les 19h a Pl. Lluís Millet.

Per la seva part Òmnium Cultural organitza el dissabte a la tarda la segona edició de l’EstrogenFest!. La plaça de Barcelona acollirà activitats per a totes les edats, des del contacontes feminista de la mà d’Eva Tataret, a un taller d’autodefensa femenina per a totes les edats i un tast de vins catalans fets per dones. Al vespre a les 20.30 h hi haurà un concert de música per animar la festa amb el grup de mestissatge La Reina.

Publicitat