Les biblioteques de Sant Cugat amplien el seu aforament fins al 50%06/07/2020 – REDACCIÓ /

Les biblioteques de Sant Cugat de mica en mica van ampliant els seus serveis i a partir del 7 de juliol obriran al públic amb un aforament del 50% per tal de mantenir les distàncies de seguretat. Fins ara, només oferien servei de préstec i, en el cas de la biblioteca Gabriel Ferrater, també havia acollit aquests dies les aules d’estudi.

Interior de la biblioteca Gabriel Ferrater. Foto d’arxiu de l’Ajuntament de Sant Cugat

Tot i l’ampliació de l’aforament, els usuaris encara no podran accedir directament ni a la col·lecció ni a la zona de premsa, però es podran fer consultes i es permetrà estar a l’interior de la biblioteca. A més, les biblioteques de Mira-sol i Volpelleres obriran el servei d’internet d’ús públic que, fins ara, tenien tancat.

D’altra banda, a partir del 13 de juliol es reprendrà el servei de préstec interbibliotecari amb totes les biblioteques de Catalunya.

Fins al 31 d’agost també es farà la campanya de foment de lectura:  “Lots de llibres i bibliobosses!”. Es tracta de lots amb llibres, pel·lícules i música de tota mena i per a tots els gustos que es preparen des de les biblioteques. Es pot escollir entre novel·la negra, aventures i fantàstica, romàntica, històrica… per a adults i també per a infants.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Horaris de les biblioteques Sant Cugat:

 Biblioteca Gabriel Ferrater: matins de dilluns a divendres a 10-14h

 Biblioteques de Mira-sol i Volpelleres: tardes de dilluns a divendres de 16-20h

Deixa un comentari