Les beques menjador arribaran aviat a les famílies

22/03/2020 – REDACCIÓ /

La Tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, Núria Gibert, ha anunciat aquest diumenge a les xarxes socials que les famílies que gaudien d’una beca menjador durant l’horari escolar aviat rebran una targeta moneder amb l’import equivalent a aquesta beca perquè puguin seguir gaudint de l’ajuda en l’àpat del migdia.

Ha anunciat que aquesta setmana s’han començat a tramitar les targetes moneder per a les famílies amb fills a les escoles bressol municipals i que la setmana que ve es començaran a tramitar les 900 targetes moneder per a les famílies de primària i secundària.

Publicitat

A més, ha resumit les mesures adoptades durant l’actual context de pandèmia del coronavirus.

Ha explicat que el seu departament s’ha organitzat en la modalitat de teletreball perquè tots els professionals desenvolupin les seves tasques laborals des de casa i es puguin garantir les atencions telefòniques durant el confinament.

Publicitat

Fotografia d’arxiu de l’Ajuntament de Sant Cugat d’un menjador escolar

Ha dit també que hi ha un equip de guàrdia a la Casa Mònaco per atendre les situacions d’emergència i ha recordat als santcugatencs que hi poden contactar a través del correu electrònic serveissocials@santcugat.cat o a través del telèfon de l’Ajuntament.

Núria Gibert ha explicat, a més a més, que s’han decretat serveis mínims per al servei d’atenció domiciliària i que es manté l’atenció a les persones amb alta vulnerabilitat.

D’altra banda, ha assegurat que Creu Roja i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Cugat estan fent un seguiment personal a totes aquelles persones que tenen vulnerabilitat i que poden requerir les necessitats especials.

Ha afirmat també que s’està fent una atenció especial i un seguiment a les famílies que puguin tenir necessitats socieconòmiques i que s’estan coordinant amb les xarxes de suport mutu que hi ha a la ciutat i que amb elles estan confeccionant els plans d’acció conjunta que tindran aviat.

També la Tinenta d’alcaldia ha informat que hi ha un suport psicològic telefònic a les persones usuàries de serveis socials per donar eines de gestió emocional en aquest moment.

Finalment, ha fet referència a la coordinació amb les residències i equipaments de gent gran i persones amb discapacitat per recollir les necessitats que tenen.

Feu un comentari