Les ballarines de l’escola Fusió Música i Dansa aconsegueixen 4 medalles d’or i 2 de plata al Concurs Internacional Vaslav Nijinsky

(10/03/2022 – Redacció)  

L’escola Fusió Música i Dansa ha participat en uns dels concursos de dansa més importants dels que es realitzen a Espanya a nivell Internacional, el “Concurs Vaslav Nijinsky” que s’ha dut a terme a Osca. Un certamen on participen escoles i conservatoris de tota Europa, amb un jurat format per personalitats de nivell internacional.

En aquesta edició les ballarines de l’escola Fusió Música i Dansa han aconseguit 4 medalles d’or i 2 de plata. Han obtingut el màxim reconeixement les coreografies WORTH IT amb Sara Kondo i Mariona Espuny, THE SWAN amb Andrea Camps. També han assolit medalla d’or, el grup format per les ballarines Noga Kliss, Julia Montedeoca, Andrea Camps, Vinyet Vilaplana, Abril Quindos, Berta Solanas, Julia Baldovi i Judit Baldovi amb les coreografies GRAND ALLEGRO i SWAN LAKE. Sis d’elles també van endur-se medalla de plata per RESTE AVEC MOI. Així com la Noa Garcia i la Lara Vicente, també medalla de plata per la coreografia OSTINATO.

Publicitat

Els mestres responsables de les peces han estat Maria José Protasio, a les coreografies Williams Castro i a la direcció pedagògica Laura López-Osornio.

Un total de 21 ballarines de l’escola Fusió Música i Dansa van participar en aquest concurs internacional, on han tingut l’oportunitat de rebre una master-class amb professors d’alt nivell com Virginia Valero , Alessandro Riga i Ivana Saldaña.

Publicitat